Hana malja-altaalle

Mistä löytyy korkea allashana bidetellä?


Ostin aidon jokikivisen altaan käsien pesuun. Mistä löytyisi korkea allashana bidee suihkulla.


Kerroinkin instagramissa, että ostin äitienpäivälahjaksi upean jokikivisen altaan. No sitten  tulikin eteen mistä löytyisi korkea, kaunis ja edullinen allashana ja vieläpä bideesuihkulla?

Hanan sijaintikin vaikuttaa. Miten hanan saa auki jos mekanismi on alaosassa ja allas edessä.

Muistin, että ostin kerran malja-altaalle hanan jossa oli jatkopala mukana. Ja niitä onneksi löytyy vieläkin. Silloin vein koodit rautakauppaan ja sanoin, että nämä tilaukseen. Myyjä ei ollut niistä koskaan kuullutkaan.

Kokosin tähän listauksen 14 cm korkealle altaalle sopivan hintaisista hanoista bidettesuihkulla ja eteen tupsahtaneilla hinnoilla.


Grana Gavia
Ristomatti Ratian suunnittelemaan hanaan saa jatkokappaleen ja kolmella eri värillä. Suosin suomalaista designiä ja siksi tämä kutittelee. Musta kromi on hieno ja asennusmekanismi on näppärä! Hinta 159 + 30,40 e (korokepala).

Tapwellin EVO 69 vesiputoushanaan saa XP PRO 8OO korokepalan. Tämä on tällä hetkellä suosikkivaihtoehto. Kaunis! Hinta 199 e + 85 e korokepala.


ORAS Cubista 2802. Tässä on geometrinen ja kulmikas muotokieli. Hinta 259 e.

Granan Mimas näyttää hyvälle. Hillitty ja silti ihan perus. Pehmeän näköinen muotoilu. Hinta 175 e.Grana Anax bidee. Yksinkertainen ja selkeälinjainen. Granan hanoissa on 5 vuoden takuu. Grana on tehty suomalaiseen makuun ja siksi hanoja löytyy bideellä. Hinta 175 e.Pesuallashana Oras Safira 1034 ja bidetta ovat meidän käyttöön ehkä kätevimmät. Lapset yltävät paremmin pesemään kädet. Hinta 199.90 e.Oras Inspera 3002F on uutuus. Hinta 699 e.


Ilman bideetä


Ilman bideetä löytyy kauniita ja edullisia, imutta kyllä tuo suihku on silti tarpeellinen. Erityisesti kiinnostaisi kulta tai messinki.
Tapwell EVO078 mustana on tämän hetken hitti. Kaunis on tämä hunajakultakin. Hinta 335 e.Ikea Hämskar. Mitä jos hana löytyykin Ikeasta? Näissä on  10 vuoden takuu. Hinta 100 e.Ikean Insjön keittiöhana olisi näppärä lapsille, kun hana avataan alaosasta. Hinta 119 e.Talopakettiin kuuluu ihan toisenlainen allaspaketti jossa allas on suoraan kiinni kaapissa hanoineen, joten altaan vaihto ei ole lopulta edullinen pikkujuttu. Nyt hankkitaan itse hana, taso ja se allas.

 Se alkuperäinen kokonaisuus olisi ollut ihan hyvä ja toimiva.


Laita vinkkiä jos löytyisi joku muu kiva hana meille ja kokemuksia hanoista!


Kuvat lainattu valmistajien ja verkkokauppojen sivuilta.

Kommentit

 1. Ihania hanoja ja kaunis tuo allas! Kullanvärinen hana näyttää kyllä ihanan ylelliseltä!

  VastaaPoista
 2. Mun suosikki on tuo Oras Inspera 3002F mutta tuohon altaaseen sopisi kyllä parhaiten tuo Ikean Insjön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Ikeaa mietin, mutta se tuomittiin bideen puuttumisen takia. Potta pitää huuhdella vielä vähän aikaa.

   Poista
 3. Ihana allas! Minua viehättää myös tuo Ristomatti Ratian hana ja bidee. Musta kromi on hieno ja minusta se "uppoaisi hyvin altaaseen". Allas on itsessään niin tyylikäs ettei se tarvitse "ihmeellistä" viereensä. Ja totta kai myös kotimaisuus suuri plussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakromi on kyllä mielenkiintoinen ja muotoilu on hauska. Ehkä se hinta on lopulta ratkaiseva.

   Poista
 4. Ratialle pisteet täältä . Meillä Oli vähän saman kaltainen hanaproblem joitain vuosia sitten ja tuollainen korokepala pelasti tilanteen

  VastaaPoista
 5. Meillä oli Oras Cubista, hyvin toimiva. Kaupassa Granasta varoittelivat - ei laadukas valmistaja

  VastaaPoista

Lähetä kommentti