Miltä tuntuu hävitä kodin tarjouskilpailu?Talo-blogin ensimmäinen postausVieläkin kirveltää tarjouskilpailussa hävitty taisto, kun olimme unelmissamme sisustaneet naapurissa sijaitsevan sinisen kodin. Ja siellä he nyt asuvat.
- Hei, hei! Vilkutan heille ikkunasta. --  Sanonko, että se tarjouskilpailu oli yhtä he...  henkisesti julmaa? En sano, mutta tekisi mieli kertoa.
- Tiedän missä asutte.
Tottakai he tietävät, että tiedän. Mehän kisattiin samasta talosta.

Käännän katseeni taakseni ja toivon, että Kon Mari ymmärtäisi ihan itse lentää meille ja taikoa tavaraa pursuava vuokrakoti kauniiksi tyhjäksi tila-avaruudeksi ja tehdä meistä onnellisia. Nostan jalkani alle jääneen dinosauruksen koriinsa ja sammutan valot.


 " Tiedän missä asutte!"


Pyykkivuori kaipaisi jo sitä pesutornia, mutta kun on päätetty, että kannetaan se vasta siihen uuteen kotiin. Ja pidetään rahapussi supussa ja säästetään, sitä taloa varten. Säästetään. Jos vaikka se on tonnista kiinni seuraavalla kerralla.

On pakko myöntää olen itse pistänyt kaikkien elämää helpottavien asioiden tielle sellaisen kevyesti hoidettavan asian kuin TALON. Ja vain minä sen mietteeni voin purkaa, jos sitä vain tilaisi sen pesutornin.

Voi hyvinkin olla ihan onni, että hävittiin tuo onneton kisa. Maanvarainen laatta, talon ikä ja kun puuttui vielä se yksi huonekin. Mentiinkö  kuitenki tunne edellä?

Meillä on oikeasti kaikki ihan hyvin.

Selattuamme taloja päädyimme siihen, ettei ikinä enää tarjouskilpailua jossa ostaja häviää. Jos ostettaisiinkin sellainen talopaketti?🖤: Teresa

Kommentit

 1. Itse taas löysin onnen kun saimme myytyä asunnon ja muutimme vuokralle. Nyt ei olla kiinni missään ja voidaan mennä ja lähteä milloin halutaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kai kaipaan sitä omaa pihaa jota kopsutella. Ja toivoisi, vuokrarahoista säästyisi jotakin.

   Poista
 2. Jospa se kultakimpale odottaisi teitä seuraavan nurkan takana? :)

  VastaaPoista
 3. Kaikella on aina tarkoituksensa ja kyllä se oikea vielä löytyy! Pidetään peukkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Monta kertaa miettii, että kävipäs tosi huonosti, mutta toisaalta sitä oli hyvin onnekas. Kiitos!

   Poista
 4. Varmasti ottanut koville, mutta nyt vaan täytyy muistaa, että se ei ollutkaan se teidän talo. Teidän talo tulee vielä vastaan ja on täydellinen just teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toivotaan, että sen talon on osannut kuvitella täydelliseksi.

   Poista

Lähetä kommentti